Ostekage med mandler og chokolade

Ostekage med mandler og chokolade

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

4 dl løse ris, kogte
12 spsk Flødeost
4 stk Æggeblommer
4 tsk Sukker
8 stk Æggehvider
120 g kogechokolade
4 spsk Hakkede mandler

Fremgangsmåde:

Kog risene og lad dem køle af. Forvarm ovnen til 100 grader. Smelt chokoladen over vandbad. Skold og smut mandlerne, hak dem fint. Rør den kogte ris, flødeost, æggeblommerne godt sammen og bland den smeltede chokolade i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen, sammen med de hakkede mandler. Smør en tærtefom eller springform, ca. 23 cm og læg kagemassen i. Bag kagen i ca. 30 min. Serveres som den er, men den smager eminent med Solbærsyltetøj og Flødeskum til.