Orangemarineret kulmule med svampe

Orangemarineret kulmule med svampe

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

marinade
1 dl olivenolie
2 dl appelsinsaft, friskpresset
3 spsk citronsaft
3 spsk honning
8 laurbærblade
250 g svampe
10 g smør
400 g kulmulefilet
peber
salt
Tilbehør
Bulgur
Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Drys fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken. Marinér fileterne i 1/2 time, vend dem et par gange under marineringen. Dæk fadet med folie og damp fisken ved 200 grader i 10-15 min., til den er fast. Øs marinaden over fisken et par gange under stegningen. Kog bulgur som angivet på emballagen. Skær svampene i strimler, smelt smørret på en pande og rist svampene et par minutter i smørret. Hak persillen og vend den i den kogte bulgur. Server fisken med bulgur og de ristede svampe.