Orangekoteletter med svampe sauté

Orangekoteletter med svampe sauté

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 nakkekoteletter
10 g smør
1 dl appelsin, saft
2 tsk basilikum, frisk
2 tsk ingefær, frisk
1 tsk salt
3 dl bouillon
1 appelsin
250 g svampe
10 g smør
margarine
salt og peber
2 rødløg
200 g haricots verts, optøede
salt og peber
Tilbehør:
kartofler

Fremgangsmåde:

1. Bland appelsinsaft, basilikum, revet ingefær og salt i en skål. Brun kødet 1 minut på hver side på en pande i gyldent fedtstof.

2. Hæld appelsinblandingen ved og lad kødet stege færdig ved middel varme 6-7 minutter på hver side. Læg kødet til side og hold det varmt.

3. Kog panden af med bouillon og si saucen over i en gryde. Tilsæt appelsinskal og lad den simre under låg i 2 minutter. Tag appelsinskallen op. Jævn saucen med majsstivelse og smag den til med appelsinsaft.

4. Rens svampene og rist dem i fedtstoffet. Pil løgene, skær dem i både og svits dem med, til de er klare. Lad de optøede bønner dryppe af, læg dem ved svampe og løg og varm dem igennem. Smag til med salt og peber.