Omelet med gedeost og dampede forårsløg

Omelet med gedeost og dampede forårsløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4,5 æg
1 gl gedeost i olie
1 bdt forårsløg
5 soltørrede tomater i olie
0,5 rød, chili
smør
salt og peber
mælk

Fremgangsmåde:

Pisk æggene sammen i en skål med salt, peber, lidt mælk og evt. fintsnittet rød chili, hvis du ønsker det.Smelt lidt smør på en god, stor pande og hæld æggemassen ud herpå. Når omeletten er flot gylden på undersiden, fordeles gedeosten over hele omeletten i små klatter, så den smelter ned i ostemassen. Læg evt. låg over panden, så overfladen hurtigere bliver bagt. Forårsløgene renses og den øverste del af bladene fjernes. Damp dem i letsaltet vand og lad dem dryppe af. Klip de soltørrede tomater i smalle strimler. Lad omeletten glide ud på et fad og fold den sammen omkring forårsløg og tomatstrimler. Omeletten serveres med groft brød.