Okseragout med løg og peberfrugt og basilikum

Okseragout med løg og peberfrugt og basilikum

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g oksekød, strimler
1 løg
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg, fintsnittede
4 dl kalve- eller oksebouillon
basilikum, frisk
olivenolie
salt og peber
2 bagekartoffel

Fremgangsmåde:

Snit kartoflerne i meget smalle både og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag dem i en 210 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Varm lidt olivenolie på en pande og rist kødet 2 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt. Rist løg og peberfrugt delt i kvarte. Tilsæt hvidløg og bouillon og lad det simre 5 minutter. Kom kødet tilbage og lad det blive gennemvarmt. Krydr med salt og peber. Vend retten med frisk basilikum og server med kartoffelbådene