Oksekød med Makaroni.

Oksekød med Makaroni.

Forberedelses tid:

Antal:

10

Ingredienser:

2500 g oksesteg
500 g Makaroni
500 g parmesan ost
500 g kødsuppe
250 g Tomatpuré
250 g hakket flæsk
200 g spæk
200 g løg, hakket
50 g Cognac
3 Nelliker
1 Kalvefod
1 suppevisk
0,5 fed Hvidløg
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kødet spækkes med de saltede og pebrede Spækstrimler. I en Kasserolle smeltes det hakkede Flæsk, hvorefter Kødet og Løgene kommes i Kasserollen. Lad det hele tage Farve uden Laag over en kraftig Ild i 20 - 30 Minutter. Det skal stadig vendes og drejes. Svid det saa af med den gamle Cognac og spæd det op med Suppen. Kom heri Kalvefoden, Løgene, Suppevisken, Nelliken, Tomatpureen, Salt og Peber. Dæk det til med Papir under Laaget, og lad det koge over ganske svag Ild i 6 Timer.

Smag det til, og hvis det er nødvendigt, skal det krydres. Skum Fedtet af og si Kraften. Denne bruges til Makaronien.

Makaronien koges i 20 Minutter i Suppen eller i Mangel heraf i saltet Vand. Lad den rende af og kom den saa i et Grønsagsfad, idet De lagvis lægger Makaroni og reven Parmesanost. Over det hele hældes Kødkraften og til sidst lægges et Lag Parmesan, og server dette sammen med Kødet. Jeg vil tilraade at stege Kødet Aftenen før og varme det op næste Dag i det øjeblik, det skal serveres. Jeg finder, at det bliver bedre, naar det varmes op, men Makaronien bør selvfølgelig aldrig laves paa Forhaand.