Nudler med svinemørbrad i teriyaki

Nudler med svinemørbrad i teriyaki

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g svinemørbrad
1 pk ægnudler
0,5 dl teriyaki marinade
1 porre
0,5 bk østershatte
0,5 løg
2 fed hvidløg
smør

Fremgangsmåde:

Den aromatiske teriyakisauce kommer fra Japan, men fås i stort set alle steder på flaske. Kan du ikke få den, så brug i stedet soya, der er rørt sammen med lidt sukker. Snit kødet til små, tynde bøffer og læg dem til at trække i teriyakien i mindst 20 minutter. Snit porren i meget tynde 10 cm strimler, løget i halve ringe og svampene i mindre stykker. Opvarm lidt olie på en pande eller i en wok. Tag kødet op af marinaden og tør det let af. Brun det på alle sider. Kom porre, løg, hakket hvidløg og svampe ved, og lad det stege med til det er gyldent. Kom teriyakien fra før på panden og lad det koge kort op. Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen, vend dem med lidt fedtstof og en spsk teriyaki, og server dem til kødretten. Spises med pinde, hvis det skal være helt rigtigt!