Nudler med strimler af oksekød og springløg

Nudler med strimler af oksekød og springløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

175 g ægnudler
150 g oksekød, strimler
6 stk forårsløg
1 stk løg
2 fed hvidløg
2 stk gulerødder
1,5 stk chili
1,5 spsk østerssauce
1 spsk soja
koriander, frisk
solsikkeolie
salt

Fremgangsmåde:

1. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand henover til det dækker. Lad det stå sådan i 2 - 3 minutter. Hæld derefter vandet fra. Varm olie i en wok eller rummelig gryde og rist kødet i 2 - 3 minutter. Drys med lidt salt og tag det fra. 2. Snit grøntsagerne fint og rist dem i 2 - 3 minutter. Tilsæt østerssauce og soya. Vend det hele sammen med kødet, de kogte nudler og frisk koriander. Server retten rygende varm.