Nudler med strimler af oksekød og springløg

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 175 g ægnudler
• 150 g oksekød, strimler
• 6 stk forårsløg
• 1 stk løg
• 2 fed hvidløg
• 2 stk gulerødder
• 1,5 stk chili
• 1,5 spsk østerssauce
• 1 spsk soja
• koriander, frisk
• solsikkeolie
• salt
Fremgangsmåde:
1. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand henover til det dækker. Lad det stå sådan i 2 - 3 minutter. Hæld derefter vandet fra. Varm olie i en wok eller rummelig gryde og rist kødet i 2 - 3 minutter. Drys med lidt salt og tag det fra. 2. Snit grøntsagerne fint og rist dem i 2 - 3 minutter. Tilsæt østerssauce og soya. Vend det hele sammen med kødet, de kogte nudler og frisk koriander. Server retten rygende varm.