Nudelwok med kalkun og cashewnødder

Nudelwok med kalkun og cashewnødder

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g kalkunkød i strimler
en håndfuld sukkerærter
2 gulerødder
0,5 dl cashewnødder
1 rød chili
1 pk gnudler
olie
sojasauce
hvidløg

Fremgangsmåde:

Opvarm lidt olie på en stor pande eller i en wok. Rist et fed presset hvidløg og brun dernæst kalkunkødet. Når alle strimler er godt gyldne, tilsættes tynde bjælker af gulerod, som steger med et øjeblik. Hæld derpå soyasauce i wokken, så retten netop er dækket. Efter nogle minutter tilsættes sukkerærter og ristede cashewnødder. Efter to -tre minutter er retten færdig. Nudlerne koges efter anvisningen på pakken. De nykogte nudler vendes med lidt olie og finthakket chili.