Napoleonskager

Napoleonskager

Forberedelses tid:

Antal:

ca 8 stk.

Ingredienser:

lidt hindbærsyltetøj
lidt flormelis
evt. flødeskum

Fremgangsmåde:

1. Rul butterdejen ud, godt 30 x 40 cm, og bag den som beskrevet i opskriften s. 100. Skær den forsigtigt i 16 stykker a ca. 7 x 10 cm med en savtakket kniv. Lad dem køle af. 2. Rør flormelis til tyk glasur med lidt vand og smør den på 8 stykker. 3. Smør hindbærsyltetøj på de 8 andre stykker og sprøjt konditorcreme med husblas ovenpå i et ca. 4 cm tykt lag. Læg de glaserede stykker ovenpå og tryk dem fast. Glat kanterne med en kniv. 4. Kom evt. flødeskum i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt flødeskum på kagernes smalle kanter, så fløden går lidt ind over glasuren. Læg kagerne sammen så sent som muligt, så butterdejen forbliver sprød.