Nakkekoteletter med pande-broccoli

Nakkekoteletter med pande-broccoli

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 nakkekoteletter
salt og peber
karry
20 g smør
Pande-broccoli
2 tsk olie
500 g broccoli
fed hvidløg
1,5 dl vand
sojasauce, sød
Tilbehør
4 dl ris

Fremgangsmåde:

1. Kødet duppes tørt, krydres på begge sider med peber og karry og brunes derefter i smørret i 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg dem 4-5 minutter på hver side. Koteletterne krydres med salt og holdes varme, evt. på en varm tallerken.

2. Skær broccolien i buketter. De største buketter halveres, så størrelsen bliver ensartet. Peberfrugten skæres i strimler. Hæld olien på panden ved kraftig varme og tilsæt grøntsager, ingefær og presset hvidløg. Vend det hele så det bliver blandet og hæld vandet i panden. Vend fortsat blandingen indtil vandet er fordampet. Mærk om broccolien er tilpas mør. Smag til med soja og salt.