Nakkefilet med chili

Nakkefilet med chili

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

Nakkefilet
1 kg nakkefilet
1 fed hvidløg
salt og peber
4 spsk rosmarin, frisk
Pasta med chili og grøntsager
0,75 chili
4 fed hvidløg
250 g champignon
1 rød peberfrugt
250 g grønne bønner
350 g pasta
0,5 spsk olie
2 spsk rosmarin, frisk
3 dl bouillon
saucejævner
50 g ost
salt

Fremgangsmåde:

1. Skær hvidløget i tynde snitter og stik det ind i nakkefileten ved hjælp af en urtekniv. Gnid kødet med salt, peber og rosmarin. Stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader og steg kødet i 1,5-2 timer, til det er gennemstegt. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen vise 75 grader. Dæk kødet med stanniol og lad det hvile i ca. 20 minutter.

2. Kødet skæres i tynde skiver ved servering. Skær chilien i tynde ringe. Fjern kerner, hvis retten ikke ønskes for stærk. Hak hvidløg fint. Skær champignonerne i skiver og peberfrugten i grove umage stykker. Halvér evt. bønnerne. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Opvarm olien på en stor pande/gryde. Svits alle grøntsagerne ved kraftig varme i 3-4 minutter under omrøring. Tilsæt rosmarin og bouillon og kog retten igennem under låg. Jævn med saucejævner og rør osten i. Smag til med salt. Bland pastaen med grøntsagerne.