Nachos

Nachos

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

solsikkeolie
6 majstortillas
FyId
90 g cheddar ost, revet
1 grøn peberfrugt
1 chili, grøn
Eventuelt
1 jalapenos, syltede
1 tsk chilipeber
1,5 dl creme fraiche 38%

Fremgangsmåde:

Hæld olie i en stor tykbundet stegepande, til det står Ca. 2,5 cm op langs siderne. Olien opvarmes. Når den er meget varm, kommes en tortilla i ved hjælp af en grilltang eller ligende. Når tortillaen er gylden og sprød, tages den hurtigt op og lægges til afdrypning på køkkenrulle. Hold tortillaen varm og gentag processen med de øvrige tortillas. Indstil ovnens grill på den højest mulige temperatur. Hver tortilla skæres i otte stykker der lægges enkeltvis på bradepanden. På hvert stykke lægges der et lag revet ost, derefter løg, grøn peberfrugt, chili og eventuelt jalapeno chili. Chilipulver drysses oven og en lille klat creme fraiche lægges på til sidst. Sættes under grillen 4-5 min., indtil creme fraichen bobler og osten er smeltet. Er varmen for stærk, skrues der lidt ned.