Mysli

Mysli

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

150 g grovvalsede havregryn
150 g rugmel
150 g boghvede, hel
80 g brun farin
0,25 tsk fint salt
50 g smør, smeltet
1 dl vand
125 g lyse rosiner

Fremgangsmåde:

Tørretid: Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i.

Server myslien til fx ymer.

Tip: Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.