Mysli

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Karolines køkkenIngredienser:
• 150 g grovvalsede havregryn
• 150 g rugmel
• 150 g boghvede, hel
• 80 g brun farin
• 0,25 tsk fint salt
• 50 g smør, smeltet
• 1 dl vand
• 125 g lyse rosiner
Fremgangsmåde:
Tørretid: Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.
Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i.
Server myslien til fx ymer.
Tip: Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.