Muslingeravioli med tomater og basilikum

Muslingeravioli med tomater og basilikum

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

18 stk blåmuslinger
40 g smør
8 spsk porre
4 stk æggeblommer
4 spsk gulerødder
salt og peber
1,5 spsk olivenolie
2 skalotteløg
20 g smør
4 spsk noilly prat
8 spsk hvidvin
4 dl fiskefond
60 g smør, koldt
4 stk tomater, store
4 spsk basilikum, frisk
4 spsk flødeskum
1 pk lasagneplader, friske
1 stk æggehvide

Fremgangsmåde:

Tilberedning: Varm smørret og lad grøntsagerne svitse et øjeblik. Tilsæt hvidvin og fiskefond og kog ind. Kom muslingerne i og damp dem 4-5 minutter under låg. Tag muslingerne ud af skallerne. Indkog fonden, til blandingen kun er fugtig. Rør æggeblommerne i. Varm til saucen jævner, kom muslingerne i og smag til. Lav ravioli med fyldet (lukkes med æggehvide) og kog dem i letsaltet vand 5 min, hvorefter de holdes varme. Varm smørret på en pande. Svits skalotteløgene klare uden at tage farve. Tilsæt Noilly Prat, hvidvin og fond og kog ind til en fjerdedel. Si saucen og pisk det kolde smør i, uden at det koger. Vend tomater, basilikum og flødeskum i og smag til. Velbekomme