Muslinger med tomat og chili

Muslinger med tomat og chili

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 kg muslinger
2 løg, fintsnittet
2 fed hvidløg
1,5 chili, små, stærke
1 kg tomater
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Muslingerne er gode lige nu. Anvend evt nogle af de importeret hjertemuslinger der er, at finde i velassorteret fiskehandlere og stører supermarkeder der har en fiskehandel. Rens muslingerne grundigt. Muslinger der ikke lukker sig ved et let bank kasseres. Varm lidt olie i en rummelig gryde og sauter løg og hvidløg. Tilsæt snittede chili og tomater der er skåret i tern. Kom 1 kop vand ved og lad det simre i 15 minutter. Kom muslingerne ved og vend det hele sammen. Kom låg på gryden. Når muslingerne åbner sig er de færdige. Muslinger der ikke åbner sig kasseres. Server med et godt brød og kraftig rødvin.