Muslinger a la Era Ora

Muslinger a la Era Ora

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

16 kammuslinger
16 stykker fintskåret bacon
2 nektarin
olivenolie
salt og peber
1 stang kanel
1 chili, frisk
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin

Fremgangsmåde:

Den fornemme restaurant Era Ora på Christianshavn er inspirationskilden til denne raffinerede appetitvækker. Skær nektarinerne i både. Pil et fed hvidløg, og varm olien i en pande. Steg nektarinerne i olien med hvidløg og kanel i 3 minutter ved jævn varm. Drys med salt og peber, og sluk. Rul bacon om muslingerne, og brun dem på en pande med olivenolie i 2 minutter på hver side. Hæld olien bort, og tilsæt appelsinsaften. Kog ind til det halve, og tilsæt chilipeberen skåret i tynde skiver uden frø. Kom nektarinerne og muslingerne ved, og lad det hele stege i 2-3 minutter på panden. Serveres med nektarinerne nederst derefter muslingerne og sovsen over. Pynt med rosmarin. VIN: Gavi - Verdicchio - Alezio rosato