MultiMus

MultiMus

Forberedelses tid:

Antal:

Ingredienser:

200 g chokolade, mørk
3 små æg, skoldede
50 g smør
4 dl fløde
100 g sukker
1 stk appelsin
1 spsk cointreau

Fremgangsmåde:

chokoladen smeltes langsomt, smør røres i, smagstoffer (appelsinskal af vasket appelsin og spiritus)) tilsættes, der kan istedet for vælges eks whiskey eller kaffe eller vanilie eller... ægene der er behørigt behandlede mod salmonella, deles i hvide og blommer, husk at fjerne strimlen. Hviderne stivpiskes med sukkeret, blommerne røres i chokolademassen. piskefløden piskes. hviderne vendes forsigtigt i massen, ca halvdelen af flødeskummet ligeså. sættes i fryseren i 30-60 minutter afhængig af fryseren, tages ud inden den er stiv og serveres med resten af flødeskummet samt appelsinfileter. cointreau drikkes til