Mirakel muffins

Mirakel muffins

Forberedelses tid:

Antal:

48

Ingredienser:

50 g smør
1 dl sukker
1 stk æg
3 dl mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilie
1 dl mælk
1 dl chokolade
7 brunkager
1 dl rosiner
½ dl nødder
2 spsk kakao
syltetøj
3 spsk jordnøddesmør

Fremgangsmåde:

Alle grund-ingredienser æltes sammen. Kan med fordel gøres i en foodprocessor, eller med håndmixer. Grunddejen kan bruges som den er, eller ét eller flere af de 7 varianter (chokolade, brunkager, rosiner, nødder, kakao, 0,5 tsk syltetøj pr. muffin eller jordnøddesmør) kan benyttes. En bradepande dækkes med bagepapir og muffinsforme sættes tæt på pladen. Dejen kommes i de små muffin-papirsforme med 2 spise skeer (dejen slipper nemmere sådan).

Bages i 10-15 minutter i 175 grader varm ovn, eller til de er let gyldne. Er allerbedst lune, men er også velegnet til nedfrysning. 1 portion dej, rækker ca til ½ bradepande og derfor kan der med fordel laves dobbelt portion. Specielt børnene vil elske denne opskrift, men den er ligeledes velegnet til uventede gæster.