Miniforårsruller med hirse ris og sød chili

Miniforårsruller med hirse ris og sød chili

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

14 mini forårsruller
olie
--------------
2 dl jasminris
0,5 dl hindbærvineddike
smør
2 forårsløg
koriander, frisk
salt
-------------------------
chilisauce, sød

Fremgangsmåde:

De sødeste små forårsruller med grøntsagsfyld kan købes i asiatiske butikker og er vældigt billige. De tager ingen tid at tilberede, og kan lige ryge på panden direkte fra fryseren. Hvis du ikke har mulighed for at købe minirullerne, så køb almindelige forårsruller i supermarkedet.

Jeg har blandet lidt hirse i risene, det giver en helt særlig parfumeret og lækker smag. Prøv engang. De små ruller lægges kort til optøning. Skil dem forsigtigt ad. Opvarm en del olie på en meget stor pande og steg rullerne nogle minutter på hver side til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypnig på fedtsugende papir. Kog risene efter anvisning på emballagen som du plejer, men tilsæt også hirse. De færdige ris røres med finthakket forårsløg, knuste peberkorn og smørklatter. Pyntes med masser af frisk koriander. Serveres til rullerne sammen med sød chilisauce og evt. soya. Lidt frisk agurk smager også godt til.