Min bedste pizza

Min bedste pizza

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

150 g smør
150 g mel
150 g flødeost naturel
500 g hakket svinekød
1 spsk olie
1,5 spsk krydderurter, blandede
2 løg, store
4 tomater, store
4 ansjosfilet
100 g ost, revet

Fremgangsmåde:

Dejen: Hak smør, mel og flødeost sammen til en dej, tril den i 4 kugler og pak dem i folie og læg dem i køleskabet mens fyldet tilberedes. Dejen bliver smidigere at rulle ud jo længere den hviler. Dejen kan opbevares i 3-4 døgn i køleskab. Den kan også fryses, men dejen bliver lidt sprødere og derfor vanskeligere at rulle ud. Fyldet: Brun kødet hurtigt ved kraftig varme i olien, sammen med krydderurterne. Smag til med salt og peber og stil det koldt. Hak løg og tomater hver for sig, stil tomaterne til afdrypning i en sigte. Rul dejen ud, til 4 pizzabunde på ca. 1/2 cm tykkelse. Fordel det kolde kød på bundene, bred løg, tomater og ansjosfiletter ud over, bøj kanterne lidt op. Drys osten ud over og bag pizzaerne ved 220 i ca. 15 min. Pizzadejen kan også rulles til een stor pizza, og rækker da som forret til ca. 6 personer. Uhmmmmmm.