Mexikanske skinkemedailloner i chilipebersauce

Mexikanske skinkemedailloner i chilipebersauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 skinkemignon
0,25 tsk chili, sød, stødt
1 spsk olie
salt
Sauce
1 løg
1 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 chili, syltet
1 ds flåede tomater
1 spsk olie
1 stang kanel, hel
3 nelliker, hele
1 knsp spidskommen, stødt
1 ds kidney bønner
1 tsk vineddike
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
1 spsk olie
salat
50 g parmesan ost
Tilbehør
tortilla

Fremgangsmåde:

1. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Finhak chilipeberen og de flåede tomater, gem væden. Svits løg og hvidløg i 1 minut i olien ved middel varme i en gryde. Tilsæt kanel, nelliker og spidskommen og steg videre ved svag varme i 3 minutter. Tilsæt peberfrugterne, chilipeberen og de flåede tomater med væden. Lad det hele simre ved svag varme i 15 minutter med låg og derefter 15 minutter uden låg. 2. Lun tortillas. 3. Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver, i alt 5-6 medailloner. Drys begge sider med stødt chili. Varm olien på en pande ved god varme. Brun medaillonerne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt. 4. Varm kidney beans. Vend de lune bønner i olie, eddike, hvidløg, salt og peber. Anret bønnerne på den skyllede salat og drys med høvlet parmesanost.