Mexikansk tomatsuppe med chorizo og avocadomousse

Mexikansk tomatsuppe med chorizo og avocadomousse

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 løg
2 fed hvidløg
0,5 rød chili
1 ds flåede tomater
4 dl grøntsags bouillon
olivenolie
salt og peber
-----------------------
1,5 avokado
citronsaft
cayennepeber
salt
-----------------------
1 dl kidney bønner, dåse
6 skiver chorizopølse
nachos

Fremgangsmåde:

Her kommer en suppe der giver varmen! Tomatsuppen er krydret med rød chili og serveres med skiver af den stærke chorizo-pølse og en skøn avocadomousse. Giv lune nachos eller hvedetortillas til. Løg, hvidløg og chili snittes fint og sauteres kort i lidt olie i en tykbundet gryde. Tilsæt de flåede tomater og bouillonen og kog i ca. 10 minutter. Blend suppen med en stavblender. Smag den til med salt og peber og kom bønner og kvarte skiver af chorizo i, det skal blot lige varmes med. Mos avocadokødet med de nævnte ingredienser og server en top af dette i hver tallerken.