Mexikansk kartoffelret

Mexikansk kartoffelret

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

10 kartofler
8 fed hvidløg
1 persille, bundt
olie
salt
peber

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne. Lade dem køle af. Mas dem i hånden - ikke for meget, de skal være lidt "klumpede". Klip/hak persillen. Bland kartofler, persille, salt og peber sammen i en skål. Hæld olien på panden - så det fylder ca. 2-3 mm.. Pres hvidløgene i olien på panden. Skru op og lad det simre 1 minuts tid eller 2, inden hvidløgene tager farve. Læg derefter kartoffelblandingen på panden og skru ned på middel varme. Lad det simre ca. 10 min. uden låg og derefter ca. 10 min. med låg. Retten skal være fast og gylden i bunden. Server med en frisk grøn salat og evt. lidt "mild" tzaziki (uden for meget hvidløg)