Mexicansk svinekotelet med majssalsa

Mexicansk svinekotelet med majssalsa

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

1 svinekotelet
10 g smør
salt og peber
Salsa
1 løg
1 fed hvidløg
0,5 tsk oregano
1 tsk chilipeber
1 dl bouillon
150 g majskerner
1 tomat
salt
Tilbehør
grøntsager
tortilla

Fremgangsmåde:

1. Hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien på en pande ved middel varme i 4 minutter, uden at de tager farve.

2. Tilsæt oregano, ancho style chili, bouillon samt majs og lad det koge i 10 minutter uden låg ved svag varme. Halver tomaten, fjern kernerne og skær den i små tern. Kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili.

3. Dup koteletten tør med køkkenrulle. Krydr med peber og brun den på en pande ved god varme i 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg koteletten færdig ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt.