Medisterpølse med balsamicobagte rodfrugter

Medisterpølse med balsamicobagte rodfrugter

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g grovhakket medister
smør
salt og peber
rosmarin
2 gulerødder
0,5 rodselleri
1 pastinak
1 rødløg
0,5 dl balsamico
olie
salt og peber
2 bagekartoffel
mælk
smør
1 tsk wasabi
salt og peber

Fremgangsmåde:

Medisterpølsen prikkes let med en gaffel og steges ved middel varme i smør på en rummelig pande. Den skal have ca. 20 minutter i alt. Krydr pølsen med salt, peber og frisk eller tørret rosmarin. Rodfrugterne renses og snittes i grove stykker. Vend dem med olie, balsamico, salt og peber og kom dem i et smurt, ildfast fad. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter. Kartoflerne skrælles og snittes i mindre stykker, som koges møre i usaltet vand. Mos kartoflerne med lidt mælk og smør og smag til med salt, peber og wasabi. Pas på; wasabien er meget stærk! Den kan evt. erstattes af almindeligt revet peberrod.