Medaljon af svinefilet med karry og svampesauce

Medaljon af svinefilet med karry og svampesauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk svinemedaljoner
2 fintsnittede skalotteløg
1 spsk karry, stærk
200 g svampe
0,5 ds kokosmælk
150 g ris
koriander, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra varmen og lad det hvile lunt 5 minutter. Tilsæt løg og karry på panden og rist det 2 minutter. Tilsæt svampe og rist dem med 2 minutter. Tilsæt kokosmælk og lad det simre yderligere 4 - 5 minutter. Smag til med salt og peber. Vend retten med plukket koriander og server med kogte ris.