Medaljon af svinefilet med karry og svampesauce

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 2 stk svinemedaljoner
• 2 fintsnittede skalotteløg
• 1 spsk karry, stærk
• 200 g svampe
• 0,5 ds kokosmælk
• 150 g ris
• koriander, frisk
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra varmen og lad det hvile lunt 5 minutter. Tilsæt løg og karry på panden og rist det 2 minutter. Tilsæt svampe og rist dem med 2 minutter. Tilsæt kokosmælk og lad det simre yderligere 4 - 5 minutter. Smag til med salt og peber. Vend retten med plukket koriander og server med kogte ris.