Medaillon med cous-cous- rodfrugter og estragon

Medaillon med cous-cous- rodfrugter og estragon

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 medaljoner, svinefilet
2 spsk olie
2 gulerødder
1 persillerod
1 fed hvidløg
4 dl hønse- eller kalvebouillon
1,5 dl couscous, lyn
100 g bønner
estragon, frisk
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Varm 1 spsk olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg. Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter. Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon. 2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. 3. Krydr med peber. Steg kødet på en grillpande eller en alm. pande i 1 spsk olie. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt. I stedet for estragon kan man bruge persille. Hvis der bliver cous-cous tilovers, kan den kolde rest bruges i en salat.