Mazarinkage

Mazarinkage

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

100 g smør
200 g sukker
3 stk æggeblommer
3 stk æggehvider
150 g kartoffelmos
150 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk mandelessens

Fremgangsmåde:

Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret , æggeblommerne tilsættes en ad gangen under omrøring samtidig tilsættes mandelessensen , og så røres kartoffelmosen (som er afkølet lidt ) i , hvorefter mel og bagepulver tilsættes, til sidst røres de stiftpiskede hvider forsigtigt i . Dejen fyldes i en smurt springform , kan også fordeles i 2 lagkageforme , bages ved 175° i ca` 45 min. Når kagen er kold glaseres den eller overtrækkes med chokolade , pyntes med hakkede mandler eller kandiserede violer. du kan nyde kagen med et glas kold mælk til ( kom glas i fryseren 1 time ).