Marineret ost

Marineret ost

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

400 g ost, mild
2 dl pærebrændevin
1 tsk balsamico
0,5 tsk cayennepeber, stødt
2 pærer
1 julesalat
100 g valnøddekerner
persille

Fremgangsmåde:

Skal betragtes som appetitvækker, men kan også bruges som afslutning på måltidet. Skær osten i terninger, og læg den i en skål. Rør pærebrændevin sammen med balsamisk eddike og cayennepeber. Hæld det over osten, og lad det stå og trække i køleskabet i et par timer. Skræl pærerne, skær dem i halve og derefter i skiver. Skyl salaten. Læg osteterningerne i midten af et rundt fad, pynt rundt omkring med skiftevis pæreskiver og blade af julesalat. Hak valnøddekernerne, og drys dem over. Drys med persille, og server. VIN: Rosso Piceno - Montepuiciano Abruzzo Cerasuolo