Marinerede svinelever

Marinerede svinelever

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g svinelever
1 spsk olie
salt og peber
1 skalotteløg
3 dl bouillon
saucejævner
Marinade
1 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
3 spsk balsamico
1 tsk olie
Pynt
1 citron
3 spsk persille
Tilbehør
løse ris

Fremgangsmåde:

1. Bland knust hvidløg med øvrige ingredienser til marinaden og hæld den over leverskiverne. Lad kødet marinere i 15-20 minutter i køleskabet.

2. Tag leverskiverne op og stil marinaden til side. Dup leverskiverne tørre. Opvarm olien på en pande ved god varme og brun leverskiverne 1 minut på hver side. Krydr dem med salt og peber. Læg dem over på en tallerken. Hak skalotteløget. Kom det på panden sammen med marinaden. Kog et øjeblik. Tilsæt bouillon og kog saucen igennem. Læg leverskiverne taglagt i et fad. Jævn evt. saucen og si den over kødet. Kom reven citronskal og hakket persille på leveren inden servering.