Marinerede skinkestrimler

Marinerede skinkestrimler

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

6 nakkekoteletter
salt
Marinade
1 løg
4 spsk soja
3 spsk sherry, sød
7 dråber tabasco
0,25 tsk peber
Orientalsk salat
2 dl bulgur
4 dl grøntsags bouillon
4 dl forårsløg
0,5 agurk
250 g cherry tomater
6 blade radicchio salat
salt og peber
Dressing
3 dl yoghurt naturel
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør
flutes

Fremgangsmåde:

1. Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen. Læg koteletterne i et fad. Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. 1 time. Vend koteletterne et par gange under marineringen.

 

2. Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af. Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter. Snit forårsløgene i tynde skiver.

 

3. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små terninger. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater i en skål og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

 

4. Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad. Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af.

 

5. Dup koteletterne tørre. Grill dem 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr koteletterne med salt.