Marinerede sauté skiver

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
Fremgangsmåde:
1. Hak hvidløget fint og rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden. Stil det i køleskab i ca. 20 minutter.
2. Kog risene.
3. Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave og blegselleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand og kog i 2-3 minutter. Hæld vandet fra.
4. Tag kødet op af marinaden. Opvarm en stor pande ved god varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag dem af panden.
5. Hæld marinaden på panden og kog den grundigt igennem. Tilsæt evt. 1/2-1 dl vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt, peber, chilisauce og sojasauce. Tilsæt kødet, vend grøntsagerne i og varm det hurtigt igennem. Pynt med frisk koriander.
6. Servér med kogte ris eller pasta. I stedet for persillerod kan du bruge pastinak, majroe eller porre. Kødet kan stå i marinaden i køleskabet i op til 12 timer.