Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat

Forberedelses tid:
Antal:
3Forfatter:
YoumamiIngredienser:
Fremgangsmåde:
1. Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen. Læg koteletterne i et fad. Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. 1 time. Vend koteletterne et par gange under marineringen. 2. Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af. Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter. Snit forårsløgene i tynde skiver. 3. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små terninger. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater i en skål og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. 4. Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad. Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af. 5. Dup koteletterne tørre. Grill dem 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr koteletterne med salt.