Mangogryde

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 4 kylling, filet
• 0,5 chilipeber
• 2 dl vand
• 1 terning hønsebouillon
• 3 porrer
• 1 rød peberfrugt
• 1 grøn peberfrugt
• 1 spsk soja
• 2 dl creme fraiche
• 2 spsk mango chutney, sød
• 2 spsk chilisauce
Tilbehør
• løse ris
• cherrytomater
Fremgangsmåde:
Skær kyllingefiletterne i passende stykker, brunes. Tilsæt chilipeber som er hakket meget fint. Tilsæt vand, hønsebouillonterningen samt soja. Tilsæt hakket grøn og rød peber. Lad retten småsnurre i 20-30 min. Tilsæt porrer som er skårret i passende skiver/strimlet. Creme fraiche røres sammen med mango chutney, blandes i retten. Retten småkoger i yderligere ca. 5 min. Retten smages til med chilisauce samt evt. salt og peber.