Mangogryde

Mangogryde

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 kylling, filet
0,5 chilipeber
2 dl vand
1 terning hønsebouillon
3 porrer
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 spsk soja
2 dl creme fraiche
2 spsk mango chutney, sød
2 spsk chilisauce
Tilbehør
løse ris
cherrytomater

Fremgangsmåde:

Skær kyllingefiletterne i passende stykker, brunes. Tilsæt chilipeber som er hakket meget fint. Tilsæt vand, hønsebouillonterningen samt soja. Tilsæt hakket grøn og rød peber. Lad retten småsnurre i 20-30 min. Tilsæt porrer som er skårret i passende skiver/strimlet. Creme fraiche røres sammen med mango chutney, blandes i retten. Retten småkoger i yderligere ca. 5 min. Retten smages til med chilisauce samt evt. salt og peber.