Majskolber med koriandersmør

Majskolber med koriandersmør

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

Koriandersmør
50 g smør, blødt
2 tsk koriander, frisk
0,25 tsk chili, sød, stødt
0,25 tsk fint salt
friskkværnet peber
Majskolber
4 majskolber
1,5 l vand
1 spsk groft salt

Fremgangsmåde:

Koriandersmør: Rør smør og de øvrige ingredienser sammen. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time. Rør smørret op inden serveringen og smag det til. Majskolber: Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra kolberne og skyl dem. Kom kolberne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld kolberne til afdrypning og server dem varme sammen med koriandersmør.