Maccheroni som i Amatrice

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Helle og Alfredo TesioIngredienser:
• 150 g bacon, tern
• 2 spsk olivenolie
• 1 løg
• 0,5 gl hvidvin, tør
• 1 ds flåede tomater
• 1 chili, frisk
• 320 g makaroni
• 100 g pecorino ost, revet
Fremgangsmåde:
Sæt vand over til pastaen, og tilbered imens sovsen i en rummelig pande. Rist baconterningerne i olivenolie ved god varme, skru ned for varmen og tilsæt løget, der skal blive klart, men ikke må tage farve. Hæld vinen ved, lad den koge ind og tilsæt peperoncinoen. Mos tomaterne lidt med en gaffel og tilsæt dem.
Lad sovsen koge igennem ved god varme. Smag til med salt. Bland pastaen kogt al dente i panden og lad den stå et par minutter over ilden. Drys osten over og servér.
VIN: Velletri Rosso - Rosso di Montepulciano