1. Bland de friske, hakkede krydderurter og esdragon med salt og peber. Afpuds mørbraden for bimørbrad og sener. Skær mørbraden i ca. 3 cm tykke skiver, læg dem på snitfladen og pres dem lidt flade med hånden. Vend bøfferne i krydderurteblandingen og tryk dem så urterne bliver siddende. Brun hurtigt bøfferne på begge sider på en pande i smørret ved god varme. Læg dem på en tallerken. Kom bouillon og flødeost på panden og pisk saucen godt sammen. Læg bøfferne tilbage i saucen, og lad dem simre 6 minutter under låg. Jævn evt. med lidt saucejævner. Servér bøfferne i saucen. 2. Skær squash i korte stave og snit forårsløgene i 2 cm skrå stykker med mest muligt grønt ved. Svits dem hurtigt i smørret på en dyb pande. Kom flødeost og vand ved og drys med hakket esdragon. Vend det hurtigt sammen og servér, mens grøntsagerne stadig er sprøde.