Mørbradbøffer i kryddersauce

Mørbradbøffer i kryddersauce

Forberedelses tid:

Antal:

3

Ingredienser:

1 svinemørbrad, stor
1 bdt persille
1 bdt purløg
1 spsk estragon, frisk
salt og peber
15 g smør
2,5 dl bouillon
30 g flødeost med krydderurter
saucejævner, lys
grøntsager
600 g squash
2 bdt forårsløg
15 g smør
30 g flødeost med krydderurter
1 dl vand
1 spsk estragon, frisk
salt og peber
Tilbehør
frisk pasta

Fremgangsmåde:

1. Bland de friske, hakkede krydderurter og esdragon med salt og peber. Afpuds mørbraden for bimørbrad og sener. Skær mørbraden i ca. 3 cm tykke skiver, læg dem på snitfladen og pres dem lidt flade med hånden. Vend bøfferne i krydderurteblandingen og tryk dem så urterne bliver siddende. Brun hurtigt bøfferne på begge sider på en pande i smørret ved god varme. Læg dem på en tallerken. Kom bouillon og flødeost på panden og pisk saucen godt sammen. Læg bøfferne tilbage i saucen, og lad dem simre 6 minutter under låg. Jævn evt. med lidt saucejævner. Servér bøfferne i saucen. 2. Skær squash i korte stave og snit forårsløgene i 2 cm skrå stykker med mest muligt grønt ved. Svits dem hurtigt i smørret på en dyb pande. Kom flødeost og vand ved og drys med hakket esdragon. Vend det hurtigt sammen og servér, mens grøntsagerne stadig er sprøde.