Mørbradbøf med rødbedesalat

Mørbradbøf med rødbedesalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 svinemørbrad
2,5 rødbeder, friske
0,5 spsk dijon sennep
2 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 bdt, lille bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Fjern evt sener fra kødet og skær det ud til fire små bøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra blusset og hold det lunt 5 minutter. Skræl rødbederne og snit dem meget fint. Læg dem i en skål. Dressing: Rør sennep med eddike, salt og peber. Rør olien i lidt efter lidt og vend til sidst med finthakket persille. Vend dressingen med rødbederne og lad det stå 5 - 10 minutter inden servering. Server til mørbradbøfferne.