Mørbrad Royal med tomat sauce og bagte hvidløg

Mørbrad Royal med tomat sauce og bagte hvidløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 mørbrad royal
1 hvidløg, helt
1 spsk olie
1 ds hakkede tomater med chili
1 løg
0,5 aubergine
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin, tør
basilikum, frisk
salt og peber
Tilbehør
200 g pasta
    porre
4   forårsløg

Fremgangsmåde:

1. Skær hvidløget igennem på tværs, pensl med lidt olie og drys med salt. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Hæld tomater i en si, så noget af væsken kan dryppe af. 2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. 3. Varm resten af olien i en gryde ved god varme og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Tilsæt løg og aubergine skåret i tern. Lad det svitse med under omrøring i 2 minutter. Tilsæt hakket hvidløg, hvidvin og afdryppede tomater. Lad det koge uden låg ved svag varme 10-12 minutter og vend kødet jævnligt. 4. Tag mørbraden op, pak den i stanniol og lad den hvile i ca. 10 minutter. 5. Kog pastaen. Skær porrerne i skrå skiver og lad dem koge med pastaen de sidste 2 minutter. Smag tomatsaucen til med salt, peber og plukket basilikum. 6. Servér kødet skåret i skiver med sauce, kogt pasta, porrer og bagt hvidløg.