Lyssej på salatbund med orangesauce

Lyssej på salatbund med orangesauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 lyssej, filet
1 krølsalat, rød
1 feldsalat
1 bdt rucola salat
1 hjertesalat
1 ps pinjekerner
1 kvist estragon
4 appelsiner, søde
smør
kørvel

Fremgangsmåde:

Del fisken i passende stykker, krydr. m. salt og peber og læg et par kviste frisk estragon ovenpå. Bag fisken i ovnen på 200 grader i ca 15 min. Portionsanret diverse salater på en stor tallerken, rist pinjekerner på en tør pande og drys over salaten. Pres saften af appelsinerne og reducer til ca. det halve, herefter piskes smør i fonden til passende konsistens. Fisken placeres på salatbunden og appelsinsauce hældes over. Pynt evt. med en kvist estragon, evt. lidt fintklippet kørvel, en kvist rucola og lidt revet appelsinskal (hvad man nu ønsker). Det er en himmerigsret, billig, sund og - ret kaloriefattig.