Linsesalat med ristede peberfrugter og oliven

Linsesalat med ristede peberfrugter og oliven

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 dl grønne linser, tørrede
1 rød peberfrugt
1 rødløg
7 soltørrede tomater, i olie
1 dl oliven, kalamata
bredbladet persille
125 g feta
-------------------------------
0,5 dl olivenolie
3 spsk rødvinseddike
0,5 tsk oregano, tørret
0,5 tsk cayenne peber
salt og peber

Fremgangsmåde:

Linserne koges efter anvisningen på emballagen. Den kan variere lidt fra mærke til mærke, så vær opmærksom på evt. specielle angivelser. Det er en god ide at koge linserne i bouillon, eller evt. tilsætte kogevandet lidt urter. Linserne afkøles let. Skær peberfrugten i strimler og rist den i olivenolie ved ret høj varme, den må gerne blive lidt sort hist og pist. Vend peberfrugten sammen med linserne og tilsæt fintsnittet rødløg, oliven, strimlede soltørrede tomater, hele blade af bredbladet persille og smuldret feta. Pisk dressingen sammen af de nævnte ingredienser og hæld den over de endnu lune linser. Salaten kan serveres både lun og kold. Giv gerne et godt brød til.