Lidt alla Cardonara med spinat og pinjekerner

Lidt alla Cardonara med spinat og pinjekerner

Forberedelses tid:

Antal:

3

Ingredienser:

400 g pasta
0,25 l fløde 13%
100 g pinjekerner
1 pk kalkunbacon
4 kugler hakket spinat, frost
1,5 fed hvidløg
1 stk løg
1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Start med at skære kalkunbaconen i tynde strimler og derefter sætte pastaen over. Den skal koges til den er "al dente". Samtidig varmes olivenolien op på pande og svits hvidløg og pinjekerner. Når disse er blevet gyldne tilsættes den optøede spinat. Lad det stå et minut og rør godt rundt i det så vandet fra spinaten kan fordampe. Held det hele over på en tallerken og steg kalkunbacon på panden med lidt olivenolie. Når denne er færdigstegt tilsættes pinjekerner, hvidløg og spinat og det hele overhældes med fløden. når pastaen er færdig hældes vardet fra og pandens indhold hældes over den varme pasta. pyndt med nogle friske basilikum blade eller lig. hvis det er muligt og server straks. (Det er bedst at bruge skruer eller lign. pastatyper da fyldet rigtigt kan sætte sig i rillerne.)