Lammesteaks med karry-spinatcreme

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 4 lammesteaks
• 1 skalotteløg
• 2 tsk karry
• 200 g spinat
• 1 bdt, lille bredbladet persille
• 2 dl piskefløde
• koriander, frisk
• olivenolie
• salt og peber
• 2 dl basmati ris
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag det fra og hold det lunt i 5 minutter. Varm lidt olie i en gryde og sauter løg og karry i 2 minutter. Tilsæt spinat og plukket persille. Kom fløde ved og kog det igennem. Blend det hele til en ensartet grøn creme. Lun cremen igen og smag til med salt og peber. Server til de gode steaks sammen med basmatiris og pynt med koriander.