Lammespyd med bacon og flødeløg

Lammespyd med bacon og flødeløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g lammekød, tern
6 skiver bacon
citronsaft
merian, frisk
olivenolie
laurbærblade
8 kartofler
150 g perleløg
1 dl piskefløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

Lammekødet marineres i mindst 30 minutter i en blanding af olivenolie og citronsaft. Derefter stikkes kødet på spyd skiftevis med sammenrullede baconskiver og laurbærblade. Grilles på havegrillen i 10-12 min. eller på en grillpande. Krydres med salt, peber og friske merianblade. De kogte, nye kartofler stikkes på spyd, pensles med olie og grilles gyldne. Drys med groft salt. Lav to små "både" af dobbeltlagt stanniol og pensl bunden med olie. Fordel perleløgene heri, drys med salt, peber og hakket persille og fordel fløden i pakkerne. Pakkerne lukkes og stilles på grillen i ca. 15 min. Serveres til lammekødet.