Lammemørbrader med champignons a la greque

Lammemørbrader med champignons a la greque

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 lammemørbrad
olie
salt og peber
1 bk champignoner
2 dl vand
1 dl hvidvins eddike
1 dl olivenolie
2 hvidløg, fed
timian, frisk
1 spsk peberkorn
1 laurbærblad
salt og peber
3 tomater
1 forårsløg
fetaost

Fremgangsmåde:

Rens champignonerne og del dem i halve. Kog en marinade af vand, olie, eddike og krydderier. Lad champignonerne simre heri i ca. 15 minutter. Sluk for gryden og lad dem køle af i lagen. Lav en tomatsalat af tomattern, fintsnittet forårsløg og smuldret feta. Dryp den med lidt af den afkølede lage. Steg mørbraderne i lidt olie på panden. de skal have ca. 8 minutter. Drys med salt og peber. De serveres med tomatsalat, afkølede og afdryppede champignons og fx nye kartofler og koldt smør.