Lammekoteletter med stuvede majs og forårsløg

Lammekoteletter med stuvede majs og forårsløg

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

4 dobbelte lammekoteletter
8 mellemstore nye kartofler
1 stor bøftomat
olie
salt og peber
1 ds, lille majs
3 forårsløg
ca. 1½ dl piskefløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

Opvarm lidt olie på panden og steg lammekoteletterne ca. 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse. Tag dem op og drys med med salt og peber. De hviler indpakket til resten er færdigt. Kartoflerne steges gyldne på samme pande, sammen med en flækket bøftomat. Begge dele krydres med salt og peber. Majsene koges op med piskefløde til stuvningen er tyknet, ca. 10 minutter. De sidste tre minutter tilsættes rensede og flækkede forårsløg, og der krydres med salt og peber. Stuvningen kan evt. smages til med finthakket persille.