Lammekoteletter med asparges og nye kartofler og citron

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 4 stk lammekoteletter
• 200 g kartofler
• 1 bdt asparges
• 0,5 citron, saft
• 0,5 spsk smør
• dild, frisk
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og brun kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg kødet ca 4 - 5 minutter og tag det fra. Lad det hvile lunt 5 minutter. Rens og kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Lad dem koge 6 - 7 minutter. Tilsæt asparges og lad det simre yderligere 2 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt citron, ½ spsk smør og plukke dild. Krydr med salt og peber. Server til de lune lammekoteletter.