Lammekoteletter med asparges og nye kartofler og citron

Lammekoteletter med asparges og nye kartofler og citron

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 stk lammekoteletter
200 g kartofler
1 bdt asparges
0,5 citron, saft
0,5 spsk smør
dild, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og brun kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg kødet ca 4 - 5 minutter og tag det fra. Lad det hvile lunt 5 minutter. Rens og kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Lad dem koge 6 - 7 minutter. Tilsæt asparges og lad det simre yderligere 2 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt citron, ½ spsk smør og plukke dild. Krydr med salt og peber. Server til de lune lammekoteletter.