Lammekoteletter m. gedeost og stegte kartofler og spinat

Lammekoteletter m. gedeost og stegte kartofler og spinat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk lammekoteletter
2 skiver gedeost
4 stk kartofler, store
1 stk rødløg
6 fed hvidløg, med skal
2 kviste rosmarin, frisk
salt og peber
2 spsk olie
200 g spinat, frisk
2 stk soltørrede tomater
1 spsk balsamico
2 spsk honning

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225 grader. Vask kartoflerne og skær dem i 3 cm. tern. Kog dem i letsaltet vand i 4 minutter. Hæld vandet fra. Skær rødløget i både. Bland kartofler rødløg, hvidløgsfed og olie i et ildfast fad. Krydder med salt og peber og læg rosmarinstilkene ved. Steg i ovnen i 30 minutter. Steg lammekoteletter på en varm pande til de er brune. Læg den i et ildfast fad og læg en skive gedeost på hver. Sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne de sidste ti minutter. Imens koges balsamico og honning sammen til en sirupsagtig sauce. Steg spinatten i sidste øjeblik til den falder sammen og tilsæt de soltørrede tomater. Anret lammekotelet, kartoffelblanding og spinat på tallerknerne. Dryp balsamicosaucen over - velbekomme!