Lammekølle med grøntsagsragout og spinat

Lammekølle med grøntsagsragout og spinat

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 lammekølle
2 hvidløg
2 løg
2 fed hvidløg
2 squash
150 g svampe
4 tomater
400 g spinat
2 skalotteløg
basilikum, frisk
2,5 dl piskefløde
2 tsk dijon sennep
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Krydr kødet med salt og peber, og steg det i en varm ovn, ved 250 grader i 10 minutter. Skru ned og steg i yderligere 40 minutter. I de sidste 20 minutter, kommes halverede hvidløg ved der er penslet med lidt olivenolie og drysset med salt. Varm lidt olivenolie i en gryde og rist alle grøntsagerne. Når de er gyldne tilsættes tomater og ½ kop vand. Lad det simre 15 minutter. Smag til med salt, peber og masser af fintsnittet basilikum. Kom spinat og skalotteløg i en gryde og rist det 2 minutter, tilsæt fløde og når det koger tilsættes sennep. Kog det igennem og server til tynde skiver af den gode lammekølle og de smagfulde grøntsager.